Asuntomarkkinat 2024

Kumppaniksi


Kaupallinen kumppanuus

Haluatko tavoittaa toimialan ykköskohderyhmän omalla viestilläsi? Oletko ilmoittamassa yrityksestäsi osallistujiksi isompaa ryhmää? Harkitse tavanomaisen ilmoittautumisen sijaan kaupallista kumppanuutta.

Kumppanuus   Logo   Ständi   Video   Pääsylippuja     Hinta alv 0 %
Timantti X X X 6 4 990
Platina X X   4 2 990
Kulta X     2 1 990

 

Logonäkyvyys annetaan tapahtuman mainonnassa ja viestinnässä siitä lähtien, kun kumppanuudesta on sovittu ja yritys on toimittanut painovalmiin materiaalin järjestäjälle. Logoa toistetaan tapahtuman mainonnassa Rakennuslehden printissä ja sähköpostisuorissa (kaikkiaan yli 15 lähtöä suoraan ydinkohderyhmään, kumulatiivinen ammattilaislevikki lähes 500 000), tapahtuman verkkosivulla, sekä itse tapahtumassa taukokalvoissa.

Ständi sijoitetaan välittömästi seminaarisalin edessä olevaan aulatilaan, jonka kautta kulku saliin tapahtuu. Aulassa nautitaan myös kaikki taukovirvokkeet lounasta lukuun ottamatta. Ständien täsmälliset sijainnit ja koot sovitaan erikseen.

Ständille vaihtoehtoiset videospotit näytetään ohjelman lomassa, platinassa yhden kerran ja timantissa yhteensä kaksi kertaa. Yritys vastaa spottien tuotannosta ja toimittamisesta järjestäjälle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Spotin maksimipituus on 60 sekuntia.

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteys Rakennuslehden vastuumyyjääsi:

Myyntipäällikkö Elina Rökman, 040 356 1874
Myyntipäällikkö Jari Inkinen, 040 7160 113
Myynti- ja markkinointijohtaja Jyrki Palmu, 0400 576 612

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi <at> sanoma.com.