Asuntomarkkinat 2022

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2022 Asuntomarkkinoille tapahtuu tämän linkin kautta.

Tarvitset ilmoittautumiseen henkilön nimen, tittelin sekä yrityksen nimen ja sen Y-tunnuksen. 


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu sisältää tapahtuman verkkosivulle www.asuntomarkkinat.fi koottavan ohjelman webinaarimuodossa. Osallistuminen on mahdollista seuraamalla livelähetystä torstaina 27.1.2022 klo 9-16 ja/tai sen jälkeen kahden viikon ajan tallenteena. Osallistujalle lähetettävä tapahtumalinkki on henkilökohtainen. 

Osallistumismaksu Asuntomarkkinat 2022 -tapahtumaan on seuraava:

Normaali      590 eur + alv 24 %

 

Koronatilanteen huojumisesta johtuen kaikki osallistumismaksut on jäädytetty syksyllä 2021 voimassa olleelle edullisimmalle Early Bird -tasolle. Tämä hinta siis pätee kaikille osallistumiskategorioille riippumatta lipun oston ajankohdasta sekä siitä, toteutetaanko tapahtuma livenä vai webinaarina. Hinnan jäädytyksellä takaamme osallistujalle ulkoisista riskeistä riippumattoman, varmasti edullisimman hinnan.

Yksittäisille lipuille ei myönnetä muita alennuksia. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Maksun voi suorittaa luottokortilla, MobilePaylla tai laskulla. Luottokortti- ja MobilePay-maksut veloitetaan sekä verkkolasku muodostetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Verkkolaskun maksuehto on 14 päivää. Verkkolaskua varten tarvitset yrityksesi OVT-tunnuksen ja verkkolaskuoperaattorin nimen.

Laskutuksen, reskontran ja perinnän kumppaninamme toimii Visma Financial Solutions Oy.


Korona

(päivitetty 5.1.2022)

Koronaviruksen omikron-muunnoksen kiihdyttäessä tammikuun alussa 2022 leviämistään on Asuntomarkkinat 2022 -tapahtuma päätetty muuttaa puhtaaksi webinaariksi. Osallistumismaksua vastaan saat tapahtumalinkin, jonka kautta voit seurata tapahtuman livenä ja kahden viikon ajan myös nauhoitteena. Linkki on henkilökohtainen.

Tavoitteenamme oli toteuttaa Asuntomarkkinat 2022 livetapahtumana voimassa olevia viranomaismääräyksiä, suosituksia ja parhaita käytäntöjä noudattaen. Tämä olisi paikan päällä voinut tarkoittaa mm. koronapassia osallistumisen edellytyksenä tai/ja maskien ja käsidesin käyttöä sekä suojaetäisyyksistä huolehtimista.

Webinaaripäätöksen tehdessämme (5.1.2022) ei vielä ole voimassa Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräystä, joka kieltäisi suoraan livetapahtumamme järjestämisen. Uskomme kuitenkin, että päätöksemme on käsillä olevista vaihtoehdoista se vastuullisempi. Vaikka virusmuunnos ei ole yhtä vaarallinen kuin aiemmat, se voi helposti tarttuvana lamauttaa yhteiskunnan normaalin toiminnan laajojen karanteenien kautta. Tätä haluamme osaltamme ennaltaehkäistä.


Peruutusehdot

(päivitetty 5.1.2022)

Mahdollinen osallistumisen peruutus on tehtävä ilmoittautumisen vahvistussähköpostissa annetulla linkillä tai sähköpostitse osoitteeseen pia.markkanen@sanoma.com.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään viikko ennen tilaisuutta. Koska tapahtuma muutettiin livetapahtumasta webinaarimuotoiseksi kesken sen markkinointikauden, emme pidätä palautettavasta summasta hallinnointikulua. 

Myöhemmin kuin viikko ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 

Esteen sattuessa koulutukseen osallistuvan henkilön nimen voi vaihtaa maksuttomasti samassa yrityksessä työskentelevään toiseen henkilöön viimeistään maanantaina 24.1.2022.


Tietosuoja

Tietojasi käsitellään Sanoma Media Finlandin tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, näytetäänkö nimesi tapahtumasovelluksen osallistujalistassa.