Asuntomarkkinat 2020

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään tämän linkin kautta.

Jos ilmoitat useampia henkilöitä kerralla, tarvitset kaikilta henkilöiltä nimet, tittelit, yrityksen, Y-tunnuksen sekä tiedon ruoka-aineallergioista. Yhdestä ryhmäilmoittautumisesta muodostetaan yksi lasku.


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu sisältää tapahtuman verkkosivulla www.asuntomarkkinat.fi ylläpidettävän ohjelman sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistumismaksut Asuntomarkkinat 2020 -tapahtumaan ovat seuraavat:

Early Bird (30.11.2019 asti) 590 eur + alv 24 %
Julkinen sektori (1.12.2019 alkaen)     640 eur + alv 24 %
Normaali (1.12.2019 alkaen)  690 eur + alv 24 %
Late Bird (28.1.2020 alkaen) 790 eur + alv 24 %

 

Julkiseen sektoriin lasketaan valtion ja kuntien varsinaisen toiminnan lisäksi kuntayhtymät, liikelaitokset ja valtionyhtiöt.

Ei muita alennuksia. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Luottokorttimaksu veloitetaan ja verkkolasku muodostetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Verkkolaskun maksuehto on 14 päivää. Verkkolaskua varten tarvitset yrityksesi OVT-tunnuksen ja verkkolaskuoperaattorin nimen.

Laskutuksen, reskontran ja perinnän kumppaninamme toimii Visma Financial Solutions Oy.


Peruutusehdot

Mahdollinen osallistumisen peruutus on tehtävä ilmoittautumisen vahvistussähköpostissa annetulla linkillä tai sähköpostitse osoitteeseen pia.markkanen@sanoma.com.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Pidätämme palautettavasta summasta 100 euron + alv 24 % hallinnointikulun. 

Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Esteen sattuessa koulutukseen osallistuvan henkilön nimen voi vaihtaa maksuttomasti samassa yrityksessä työskentelevään toiseen henkilöön viimeistään seitsemän päivää ennen tilaisuutta.


Tietosuoja

Tietojasi käsitellään Sanoma Media Finlandin tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, näytetäänkö nimesi tapahtumasovelluksen osallistujalistassa.